Sinterklaasjournaal – 15 jaar-

Dit najaar doet het best bekeken kinderprogramma van de NTR, Het Sinterklaasjournaal, alweer voor het 15e jaar verslag van de ontwikkelingen rondom het verblijf en de intocht van Sinterklaas en de Pieten in Nederland.

 

En net zoals elk jaar is het maar de vraag of hun verblijf dit keer zonder problemen zal verlopen.

De presentatie vanuit de studio is zoals altijd in handen van Dieuwertje Blok. Dolores Leeuwin en Jeroen Kramer doen verslag vanaf verschillende locaties in het land. Natuurlijk duiken er weer een hoop bekende Nederlanders op in het journaal.

Intocht Sinterklaas in Meppel……

Zaterdag 14 november is het groot feest in Meppel. Die dag zetten Sinterklaas en zijn Pieten daar voet aan wal. De NTR doet live verslag van de intocht in de speciale, extra lange aflevering van het Sinterklaasjournaal.

De uitzending begint om 12.00 uur en duurt tot ongeveer 13.15 uur. Op het digitale themakanaal NPO Zapp Xtra is de intocht met gebarentolk te volgen.

Herhalingen Sinterklaasjournaal

Het Sinterklaasjournaal is elke dag te zien om 18.00 uur bij NPO Zapp op 3. Met op zondagen het weekoverzicht en als opmaat voor Sinterklaasavond op 5 december het jaaroverzicht.

Daarnaast wordt Het Sinterklaasjournaal meerdere keren per dag herhaald op NPO Zapp en NPO Zapp Xtra:

  • Iedere dag wordt het Sinterklaasjournaal van de vorige dag herhaald om 07.30 uur, 08.50 uur, 12.30 uur, 14.00 uur en 16.25 uur op NPO Zapp.
  • Op themakanaal NPO Zapp Xtra zijn de herhalingen van de uitzending van de vorige dag te zien om 07.50 uur, 10.00 uur, 12.45 uur en 16.00 uur, en om 19.00 uur en 20.00 uur de herhaling van dezelfde dag.
  • De herhaling van de Intocht is op 15 november om 07.00 uur op NPO Zapp.
  • De herhaling van de Intocht met gebarentolk is op 15 november om 14.45 uur op NPO Zapp Xtra.

Kijk ook op Facebook voor nieuws (en meer) over Sinterklaas of op de website www.sinterklaasinmeppel.nl

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.