“Recht zo die gaat!!”, weet u nog?

Bericht van Sinterklaastheater:

Oude tijden herleven! Het SinterklaasTheater bestaat tien jaar en viert dit feest met een jubileumshow met in een muzikale hoofdrol de Feestpieten Boyband. En, speciaal voor deze voorstelling even terug van zijn pensioen, de bekende piet, oude Wijze Wegwijs.

Recht zo die gaat… Deze zeer herkenbare ‘Wijze Wegwijs uitspraak’ zal op traditionele wijze de liefhebbers terug brengen naar waar het werkelijk om gaat. Geen onnodige discussies in de heerlijkste periode van het jaar, even geen keuzes hoeven maken. Het SinterklaasTheater presenteert voor jong & oud een zorgeloos Sinterklaasfeest compleet met zwarte pieten, traditionele liedjes, en natuurlijk Sinterklaas! Hiermee garandeert het SinterklaasTheater iedereen een ouderwets feest van herkenning.

oude Wijze Wegwijs voor even terug van pensioen

Het SinterklaasTheater en de Feestpieten Boyband bestaan allebei 10 jaar en komen over een paar weken naar de theaters met De Feestpieten Boyband Jubileumshow. Een spetterende show met ouderwetse & swingende Sinterklaasliedjes. Natuurlijk zingen deze populaire pieten Manuel, Rafael, Diego en Angelo ook hun bekendste liedjes uit de afgelopen 10 jaar zoals ‘Doe mij een Pepernoot’, ‘Sint maakt ons gek’ & ‘Sint’. Allemaal bekende radio en televisie hits welke tot stand kwamen met de enthousiaste medewerking van Tony Neef, Gerard Joling en Gordon.

De presentatie is in vakkundige handen van acteur Michiel Kerbosch die op een bijzonder magische “Wijze” de Feestpieten Boyband de “Weg” zal “Wijzen”.

In de afgelopen 10 jaar is Sint’s eerste Pieten Boyband uitgegroeid tot hét voorbeeld van de “Pieten innovatie”, waarbij ze het traditionele karakter van het geliefde Sinterklaasfeest in ere houden. De ene keer treden ze op in hun stijlvolle Pietenkostuum, maar ze kunnen ook ineens verschijnen in hun bekende kleurige boyband-outfit.

Kom ook naar het SinterklaasTheater om dit swingende jubileumfeest mee te vieren! Na de voorstelling kun je Manuel, Rafael, Diego en Angelo persoonlijk begroeten in de foyer!

Voor doven en slechthorenden is er bij de voorstelling in Theater Gooiland een NGT tolk aanwezig.

zondag 22 november – Stadsschouwburg Haarlem
zaterdag 28 november – Theater Gooiland Hilversum (met NGT-tolk!)
zondag 29 november – Kennemer Theater Beverwijk
Gepresenteerd door acteur Michiel Kerbosch, geschikt voor kinderen van 3+.
Verhaal voorstelling is geschreven naar een idee van Michiel Kerbosch en Robert-Jan Wik.Voor meer informatie: www.sinterklaastheater.nl
SinterklaasTheater is onderdeel van Theaterkantoor.nl, algemeen@theaterkantoor.nl

 

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.