WILLEKE ALBERTI ALS MAJESTEIT IN SINTERKLAASFILM

HILVERSUM – Willeke Alberti, Patrick Martens en Freek Bartels gaan een rol spelen in de familiefilm Sinterklaas en de Pepernoten Chaos. Ook Anne-Mieke Ruyten (Kinderen geen Bezwaar) en Marga Bult (Dutch-Diva’s) zijn toegevoegd aan de cast. De opnames van de Sinterklaasfilm van regisseur Martijn van Nellestijn zijn volop in gang en duren tot eind juli.

Willeke Alberti speelt in Sinterklaas en de Pepernoten Chaos de rol van Prinses Beatrix. In de rol van haar lakeien zien we Patrick Martens en Freek Bartels. De drie schitteren naast onder meer Gerard Joling, Patty Brard, Joop Braakhekke, Tony Neef, Hetty Heyting, Bert Kuizenga, Pamela Teves, Anne- Mieke Ruyten, Marga Bult en de meidengroep Lisa, Amy en Shelley.

Over de film

Veel mensen hebben te maken met de economische crisis, zo ook de minder succesvolle en harde zakenman Brutus Brein (Tony Neef). Brutus ziet de cijfers van zijn bedrijf steeds verder in het rood dalen. De enige persoon die geen hinder van de crisis ondervindt is Sinterklaas. Brutus ziet zijn kans om van zijn schuld af te komen door zijn producten aan de goedheiligman te verkopen. Wanneer Brutus merkt dat Sinterklaas geen interesse heeft in zijn producten, bedenkt hij samen met zijn moeder Dr. Brein (Pamela Teves) en haar handlangers Joris en Boris (Martijn van Nellestijn en Richard de Ruijter) een list om Sinterklaas te beroven.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.