het film van de bekendste boevenduo….

Joris en Boris zijn een fictief boevenduo dat al vele jaren te zien is op tv, dvd, theatershows en in de bioscopen. Op dit moment hebben het duo een eigen Bioscoopfilm. Joris en Boris en het Geheim van de Tempel zal vanaf 18 juli in de bioscopen te zien zijn.. Het duo wordt gespeeld door Martijn van Nellestijn en Richard de Ruijter. In 2003 kwam het duo voor het eerst op tv in het avontuur “Het Gevaar in de Vallei”

In de jaren die volgde waren ze in 2004, 2006, 2008, 2009, 2010 en 2011 te zien de Sinterklaas bioscoopfilms. Meer dan een miljoen bezoekers heeft het duo in de bioscopen en daarna op tv en dvd kunnen zien.

Naar het verwacht zullen hun eigen bioscoopfilm ook succesvol…

Ga gauw erheen… geniet ervan

het verhaal vertelt

‘Nadat Joris (Martijn van Nellestijn) en Boris (Richard de Ruijter) een mysterieuze erfenis hebben ontvangen, belanden de twee boeven op Cyprus. Daar gaan ze met hun nieuwe vrienden Michiel (Ralf Mackenbach), Max (Rick Mackenbach) en Anna (Maaike Bakker) op zoek naar een waardevolle bezitting van de voorouders van Joris en Boris: Jorat en Borat.’

Verder zien we onder meer Mevrouw Tante (Inge Ipenburg) en Inspecteur Jankers (Frederik de Groot, foto onder met Ralf Mackenbach), terwijl ook rolletjes zijn weggelegd voor Bartho Braat, Babette van Veen en Ron Boszhard.

www.jorisenborisdefilm.nl

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.