Ernst Daniël Smid als de kerstman in sinterklaasfilm

Ernst Daniël Smid speelt de kerstman in de sinterklaasfilm,                                                   Hij en zijn dochter Coosje zijn voor het eerst samen te zien in een film.                                 De zanger en zangeres hebben een rol te pakken in Sinterklaas & Diego: Het Geheim van de Ring, maakte distributeur Entertainment One Benelux donderdag bekend. Roy Poortmans maakt met de sinterklaasfilm zijn regiedebuut.

sint-diego

In de film gaat Sinterklaas met zijn Pieten naar de Noordpool, waar ze de Kerstman, gespeeld door Ernst Daniël Smid, om hulp vragen. De goedheiligman weet namelijk niet hoe hij in één avond al die pakjes moet bezorgen.

Peter Faber is voor tweede keer de adviseur van Sinterklaas en Coosje Smid speelt slechterik Yvette.Verder zijn rollen weggelegd voor onder anderen Ron Boszhard en Johnny Kraaijkamp. De film draait vanaf 8 oktober in de Nederlandse bioscopen.

Over Sinterklaas & Diego: Het Geheim van de Ring:
In de avontuurlijke en vrolijke film Sinterklaas & Diego: Het Geheim van de Ring zit Sinterklaas met zijn handen in het haar. De brieven stapelen zich op en de pakjeslijst wordt alsmaar langer. Hoe moet hij nu in één avond al die pakjes bezorgen bij al die lieve kindertjes? Wanneer Diego op het idee komt om de goede oude Kerstman om hulp te vragen, gaan ze samen met stuntelpiet en de kinderen Max en Anna op weg naar de Noordpool. Het plan lijkt op rolletjes te lopen, tot Famke en Yvette, twee ontsnapte boeven, roet in het eten gooien. Lukt het Sint en zijn pieten om het Sinterklaasfeest te redden?

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.