Irene’s zoon speelt de rol in dCvS 3

De Club van Sinterklaas en het Pratende Paard.

Tijn Kroon, de 11-jarige zoon van Irene Moors, maakt dit jaar zijn acteerdebuut. De jonge ster is te zien in de film De club van Sinterklaas & Het pratende paard.

Irene Moors_0

Hij kruipt in de huid van Stijn die samen met de pieten op zoek gaat naar het gestolen paard van de sint.

Tijn vindt het best spannend allemaal. ”Je maakt niet elke dag zo’n groot avontuur mee.”

Ook Keet! en Patrick Martens zijn te zien in de sinterklaasfilm die vanaf oktober in de bioscopen draait. De opnames beginnen zondag. Irenes dochter Rosalie volgde al eerder haar moeders voetsporen in de spotlights. Zij sprak in 2011 een stem in voor de film Hop.

(door RTLnieuws)

Tijn Kroon, de 11-jarige zoon van Irene Moors, maakt dit jaar zijn acteerdebuut in De Club van Sinterklaas en het Pratende Paard. Dat laat distributeur Dutch Filmworks vrijdagmiddag weten. “Het is best een beetje spannend, je maakt niet elke dag zo’n groot avontuur mee”, zegt Kroon in de persverklaring.

Kroon speelt Stijn, een jongen die samen met de Pieten alles op alles moet zetten om het gestolen paard van Sinterklaas weer terug te vinden. Naast de Sint en de bekende Clubpieten zijn er ook rollen voor Janouk Kelderman, bekend van kinderzender Telekids, en acteur en presentator Patrick Martens. De Vlaamse acteur Sven De Ridder speelt slechterik Jef Vandenare.

De opnames van De Club van Sinterklaas en het Pratende Paard gaan zondag van start. De familiefilm verschijnt in oktober in de Nederlandse bioscopen.

(Door: Novum)

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.