Bram van der Vlugt toch weer even Sinterklaas

Bram van der Vlugt kan het niet laten om zich weer in zijn sinterklaaskostuum te hijsen. De acteur legde zijn rol van de kindervriend drie jaar geleden neer, maar verschijnt in de romantische komedie ‘Pak van Mijn Hart’ toch weer even als goedheiligman, meldt distributeur A-Film Benelux donderdagochtend.

intocht2009-5

 

Van der Vlugt maakt deel uit van de cast, die wordt aangevoerd door Chantal Janzen. De blondine wordt in de film van Kees van Nieuwkerk vergezeld door onder anderen Benja Bruijning en Fedja van Huêt.

Ook Halina Reijn, Loes Haverkort, Manuel Broekman, Carolien Spoor en Geza Weisz zijn te zien in in de film. “Het is fantastisch dat zo’n ijzersterke cast en crew aan mijn nieuwe speelfilm voor Eyeworks heeft meegewerkt”, reageert Van Nieuwkerk in een verklaring.

‘Pak van Mijn Hart’ draait om twee broers die een sinterklaascentrale runnen. Als Janzens personage Julia hun familiebedrijf binnenloopt met een aanbod komt er voor de twee wel heel veel op het spel te staan. De film verschijnt 6 november in de bioscopen.

(Door: Novum)

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.